FORMFLEKS, TISAX ETİKETİNİ ALDI

13 Mar 2023

Formfleks şirketimiz, Alman Otomotiv Üreticileri Derneği’nin bilgi güvenliği standardı olan TISAX etiketini almaya hak kazandı. TISAX, derneğe üye olan otomotiv üreticilerinin bilgi güvenliği konusunda tedarikçilerine güvenebilmesi için gerekli bir dizi kuralı içeriyor. Uluslararası TISAX sertifikalı denetim firmaları tarafından çeşitli denetimlere tabi tutulan şirketimiz, bu etiketi almaya hak kazanmıştır.

YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ ÂLI KEREM ALPTEMOÇIN’DEN DEĞIŞIME UYUM, VERIMLILIK VE UYGULANABILIR STRATEJI VURGUSU YÖNETIM KURULU BAŞKANIMIZ ÂLI KEREM ALPTEMOÇIN’DEN DEĞIŞIME UYUM, VERIMLILIK VE UYGULANABILIR STRATEJI VURGUSU
BUSİAD Ekonomi Platformu tarafından 13 Ekim 2026 tarihinde düzenlenen toplantıda, Ekonomik Gösterge ve Eğilim Anketi ile Ekonomik Görünüm ve Stratejik Değerlendirme Raporu’nun sonuçları paylaşıldı.
15. FARKINDALIK TOPLANTIMIZDA DAYANIKLILIK VE ÇEVIKLIK VURGUSU 15. FARKINDALIK TOPLANTIMIZDA DAYANIKLILIK VE ÇEVIKLIK VURGUSU
25 Eylül 2026 tarihinde Formfleks OSB fabrikamızda, Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin liderliğinde 15. Farkındalık Toplantımız gerçekleştirildi.