43. YAŞIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK!

23 Dec 2021

15 Aralık tarihinde, Podyum Davet’te çalışanlarımızla bir araya gelerek 43. yaşımızı kutladık. Açılış konuşmalarıyla başlayan programımızda; Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Ahmet Kurtcebe Alptemoçin, “Bugünkü Erkurtumuz kurucularıyla, çalışanlarıyla, dostlarıyla, bunca yıldır devraldığımız ve geliştirdiğimiz teknolojilerle ulu bir çınar oldu. Erkurt’un daha nice yıllar sağlıklı bir şekilde büyümesini ve bizlere gölgesinde huzur ve başarı dolu bir hayat sağlamasını temenni ediyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin, “1978 yılında, kurucularımız, o yıllar için zor ve riskli olarak nitelendirilebilecek bir karar aldılar; hayallerinin peşinde koşarak Erkurt’u kurdular. 43. doğum günümüzü tekrar kutluyor, Erkurt’un 43 yıllık tarihinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Kerem Bey konuşmasında, Being Global stratejimiz gereği, ihracat geliştirme ve yurt dışında yapılanma konularında ciddi çalışmalar içinde olduğumuzu aktararak; Bursa OSB’deki 42 dönümlük yeni fabrika yatırımımızdan, Gölcük’te 20.000 m² kapalı alanda kurulan yeni fabrikamızdan ve Romanya’daki yapılanmamızdan bahsetti. Yaratıcı yaklaşımlar ve sıkı takipçilikle, ihracat projeleriyle ve her noktada verimliliğin geliştirilmesiyle, 2022’nin Erkurt Holding için “Uçtan Uca Tasarruf – Uçtan Uca Girişimcilik” yılı olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından, şirketlerimizde 15, 20, 25, 30 ve 35. yılını dolduran çalışanlarımıza kıdem ödüllerini takdim ettik. Ödül törenimiz sonrasında vakıf öğrencilerimiz halk oyunları gösterisiyle gecemize renk kattı. Şirket çalışanlarımızdan oluşan koromuzla keyifli dakikalar geçirdik. “Samanyolu” şarkısını çalışanlarımızla birlikte söyledikten sonra gecemiz toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


ETİKA 2022 ÖDÜLÜNÜ  KAZANDIK ETİKA 2022 ÖDÜLÜNÜ KAZANDIK
Etik Değerler Merkezi Derneği tarafından verilen, Etika 2022 ödüllerinin kazananlarından biri de Erkurt Holding oldu.
YENİ NESİL FORD COURIER ARAÇLARININ ÜRETİM HATTINDAN İNİŞ TÖRENİ İÇİN ROMANYA’DAYDIK YENİ NESİL FORD COURIER ARAÇLARININ ÜRETİM HATTINDAN İNİŞ TÖRENİ İÇİN ROMANYA’DAYDIK
24.10.2023 tarihinde, Ford Otosan’ın Romanya Craiova’daki fabrikasında gerçekleşen Yeni Nesil Ford Transit Courier ve Tourneo Courier araçlarının üretim hattından iniş törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mert Bekler, Satış ve Pazar Geliştirme Liderimiz Cumhur Ulurak, Proje Liderimiz Sertay Süleymanoğlu ve Formfleks Romanya Liderimiz Murat Önen de katıldı