TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ
HEDEFLERİMİZ İÇİN WEPS İMZACISI OLDUK

14 Jul 2022

UN Global Compact katılımcısı olan Erkurt Holding ve Formfleks şirketlerimizle WEPs imzacısı olduk. Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin (Women’s Empowerment Principles) uygulanmasına ve gelişim alanlarının tespit edilmesine yardımcı olan platformla, toplumsal cinsiyet eşitliği hedeflerimizi global seviyedeki örneklerle uygulamaya almak üzere ilk adımı atmış olduk. Çalışma grubunun ilk atölyesinin, online olarak eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin BUSİAD Yönetiminde Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin BUSİAD Yönetiminde
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Âli Kerem Alptemoçin, Bursa Sanayicileri ve İş insanları Derneği (BUSİAD) 47. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir.
FORMFLEKS GÖLCÜK FABRİKAMIZI STELLANTIS ZİYARET ETTİ FORMFLEKS GÖLCÜK FABRİKAMIZI STELLANTIS ZİYARET ETTİ
08 Ocak 2026 tarihinde Stellantis yetkilileri, Formfleks Gölcük Fabrikamızı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, önümüzdeki dönemlerde Formfleks ve Stellantis arasında geliştirilebilecek yeni projeler ve olası iş birlikleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.