13. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

17 Feb 2025

21 Ocak 2025 tarihinde, Formfleks OSB fabrikamızda 13. Farkındalık Toplantımız gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin, Formfleks Şirket Lideri Mert Bekler ve Sürdürülebilir Erkurt Holding Yönetim ve İmalat Sistemleri Lideri Ceyhan Aydın’ın sunumlarıyla interaktif bir şekilde gerçekleşen toplantıda, şirketimizin geleceğine yönelik önemli gelişmeler paylaşıldı. Toplantıda, SEYİS V3 sisteminde önümüzdeki dönemde yapılacak yenilikler ve Optimizasyon 360 (Op360) sistemi tüm çalışanlarımıza aktarıldı.

FORMFLEKS GÖLCÜK FABRİKAMIZI STELLANTIS ZİYARET ETTİ FORMFLEKS GÖLCÜK FABRİKAMIZI STELLANTIS ZİYARET ETTİ
08 Ocak 2026 tarihinde Stellantis yetkilileri, Formfleks Gölcük Fabrikamızı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, önümüzdeki dönemlerde Formfleks ve Stellantis arasında geliştirilebilecek yeni projeler ve olası iş birlikleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
47. YILIMIZI KUTLADIK 47. YILIMIZI KUTLADIK
47. yılımızı kutladığımız yıl sonu etkinliğimizi, 12 Aralık 2025 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik.